reklam

» » » » » » » » » » » » » » » » » » » » Iphone mu daha iyi? yoksa; Samsung mu daha iyi? (Hangisi daha iyi telefon?)

"Iphone mu yoksa samsung mu?" Hangi telefon daha iyi diye sorarsanız; öncelikle şunu söylemek isterim arkadaşlar. Bence ikside çok üst düzey kalitede ve son derece kullanılabilir düzeyde teknolojik aletlerdir.

samsung mu iphone mu

Hangisinde daha kaliteli ve daha çok uygulama bulabiliriz? (Iphone? Samsung?)

Samsung, google play store içinde paylaşım yapıyor. Android uygulama paylaştığı için daha çok uygulama veya oyun bulabiliriz. Fakat bulacağınız uygulama veya oyun'ların bir çoğu işinize yaramaz ya da memnun kalmazsınız. Iphone ise app store'da ios işletim sistemine uygun paylaşım yapıyor ve ios işletim sisteminde uygulama yapmak daha zor olduğu için daha bilgili ve tecrübeli insanların yapması gerekiyor bu da kaliteli ve hoşunuza gidecek fikirlerin ortaya sunulması demek oluyor.
Örneğin; bilgisayardan daha orta düzeyde anlayan bir kullanıcı android uygulaması yapabilme ihtimali daha yüksektir. Ios uygulaması yapması için çok daha fazla bilgisi ve tecrübesi olması gerekir.
Bir başka önemli bilgide şu: Android'e tasarlanmış her uygulamayı ve oyunu ios'da bulabilirsiniz fakat ios'a uyarlanmış birçok uygulama veya oyunu androidde bulamazsınız.

Iphone mu daha sağlam? Samsung mu daha sağlam? (Hangisi daha dayanıklı?)

hangisi dayanıklıApple, Samsung'a göre daha sağlam ekran ve dayanıklı kasa yapıyor. Fakat günümüz teknolojisinde kırılmaz cam(unbreakable glass) dediğimiz parçayı telefonunuza takarsanız hemen hemen hiç bir telefonun birbirinden farkı kalmaz. Kırılmaz cam 50-100 tl arasında fiyatları telefondan telefona değişiyor. Herhangi bir zarara, düşmeye, çarpmaya karşı çok dayanıklıdır ve telefonunuz çok dayanıklı olur. Bu yüzden hangi telefon daha dayanıklı diye düşünmenize gerek yoktur.

Samsung mu daha hızlı? Iphone mu daha hızlı?

Arkadaşlar samsung'un donanım özellikleri daha yüksek olabilir fakat ios işletim sistemi kullanan apple'ın yarışamayacağı kulvar yoktur.
Iphone ve samsung arasında çok bir hız farkı yoktur. Aralarındaki fark aynı uygulamayı çok düşük sanise gibi sürelerle daha önce açabilir. Bazen samsung daha hızlı açar, bazen iphone daha önce açar fakat bu tamamen sizin telefonunuzu ne kadar özenli ve düzgün kullandığınız ile alakalı. Aralarındaki hız farkı sizi rahatsız etmez ve canınızı sıkmaz.

Iphone mu almalıyım? Samsung mu almalıyım? (Hangisini alayım?)

hangisi güzelAnlattığım gibi arkadaşlar aslında aralarında müthiş bir fark yok. Tamamen kişinin zevkine kalmış bir iş bu "Hangi telefonu almalıyım?" sorusunun cevabı. Kimisi büyük ve kaba sever, kimisi küçük ve zarif sever. İnsanın duygularına ve kişisel özelliklerine bağlı bir durumdur. Hangi markayı alırsanız alın pişman olmazsınız.
Peki, sen hangi telefonu kullanırsın? diye sorarsanız. Benim tarzım Iphone'a ayak uyduruyor. Daha zarif, daha kullanışlı, daha zengin görüyorum. Sırf bu yüzden kullanıyorum fakat samsung'a mecbur kalsam samsung kullanırdım ve "hayır kullanmam" demezdim.

Ogulsoul5 Hakkında

Web Hayvan için elinden geleni yapan teknolojisever insanlarız biz.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Kesinlikle iPhone demek istemiyorum ama benimde çok hoşuma gidiyor iphone. Samsung biraz daha itici geliyor bana

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Herkesin zevki farklı tabiki de fakat iPhone'un sağlam olduğu göz ardı edilmemeli.

      Sil
  3. Ben suanfa android kullanicisiyim kullandigim marka lg g3 beat ve aldigim gune lanet olsun ben bu kadar boktan bir telefon gormedim aslinda note 4 alacaktim ama annemin gazina gelip bu lanet telefonu aldim aldigim gunden beri kasiyor hic bir oyunu desteklemiyor o yuzden kendime soz vermistim birdaha android kullanmiycam diye ve suanda para biriktiriyorum ve yaklasik 2900 tl birikti ve 3000 tl olunca iphone 6 plus alacaktim ama alamadim eve hirsiz girdi ve kumbarami caldi allah onun belasini versin ama babam sag olsun bana istedigim telefonu aldi yani iphone 6 plus ve kafam rahat app store da bir uygulama gordum yaklasik 2 gb ayni oyunun android surumunu babamin s6 sina yukledim bok gibi kasiyordu ama iphone da kasmiyor yani IOS

    YanıtlaSil
  4. Hangi telefonu almalıyım? Henüz kararsızsanız incelemenizde fayda olan bir makale.
    https://www.uzmantavsiyesi.net/cep-telefonu-tavsiyesi-onerisi/

    YanıtlaSil