reklam

» » » » » » » İnternet(websitemiz)'den nasıl para kazanabiliriz?


website
Arkadaşlar ilk önce websiteniz'in günlük ziyaretçisi olmalı. Eğer sitenizin ziyaretçisi güçlü ve yazdıklarınız işe yarar yazılarsa geriye sadece reklam bulmak kalır.
Site tarzları ikiye ayrılır legal ve illegal olanlar yani yasal ve yasal olmayan websiteler. Legal bir sitede en çok para veren adsense reklamlarını barındırabilirsiniz. Fakat yasal olmayan bir websitesi sahibiyseniz adsense size reklam vermez fakat yine de gayet güzel paralar kazanabilirsiniz.

Peki illegal sitelerden nasıl para kazanabiliriz?

İllegal site dediğimizde +18 içeriklerin veya şirketlerin yaptığı program ve oyunların ücretsiz bir şekilde paylaşıldığı websitedir. Bu tarz sitelerden de para kazanabilirsiniz. Koyduğunuz indirme linklerine bağlantı ekleyip her tık başına para kazanabilirsiniz. Bc.vc, bit.fly vb. gibi bir çok reklam sitesinden ücretsiz üye olup linklerinize reklam koyabilirsiniz. Ayrıca sitenize pop-up reklamları veya göz boyayıcı tıklatma başına para veren reklamlar koyabilirsiniz.
internet üzerinden para kazanma
Eğer bir indirme siteniz varsa size tavsiyem sadece yazının en üstüne mediaget reklamı koyup indirme linklerine bc.vc ekleyin. Eğer birden çok hızlı indir, çabuk indir gibi göz boyayıcı reklam koyarsanız ziyaretçileriniz sıkılır ve indirme butonunu bulamayıp siteyi terk eder.
Neden mediaget ve bc.vc diyorum, çünkü ikiside ziyaretçiye zarar vermeyen ve illegal olarak en çok para kazanabileceğiniz reklam siteleridir. Eğer yazı içinde birden çok göz yanıltıcı reklam kullanırsanız bu sefer siteye gelen ziyaretçi gerçek indirme butonunu bulamaz ve oraya tıklamadığı için linkte bulunan reklamdan para kazanamazsınız aynı zamanda siteyi kısa sürede terk ettiği için sitenizin değeri düşer ve tekil ziyaretçi sayısı oldukça azalır.

Legal bir siteden en güzel para kazanma yöntemi nedir?

Eğer legal bir siteniz varsa hiç bir reklamlara karışmayın sadece adsense reklamlarına başvurun ve yolunuza devam edin. Eğer adsense sizi kabul etmiyorsa bumerang reklamlarına başvurabilirsiniz. Bumerang reklamları size yazı başına para verir ve gayet güzel miktarlar sunar. Siz yine bumerang'tan gelen yazıları paylaşırsınız aynı zamanda kendi yazılarınızı paylaşırsınız böylece sitenizde göz yorucu hiç bir reklam olmaz. Fakat dediğim gibi adsense reklamı alabiliyorsanız kesinlikle adsense'den vazgeçmeyin.

Sitemizin tekil ziyaretçi saysını (hitini) nasıl arttırabiliriz?

İlk öncelikle en çok kullanılan google arama motoru ile çok iyi anlaşmanız gerekir. Yazılarınız özgün, yararlı, yazım kurallarına uygun bir şekilde yazılmış olması gerekir ve en çok güncel konulardan hit kazanabilirsiniz. Ayrıca sitenizin seo ayarlarını düzgün bir şekilde tutmalısınız ve seo puanınız yüksek olmalıdır. Google bunlara önem verir fakat eğer takipçi sayısı çok fazla olan facebook veya twitter hesabınız varsa bir adım öndesiniz demektir. Yazdığınız makale veya herhangi bir yazıyı sosyal ağlarda paylaşırsanız sitenize gelen ziyaretçi sayısı oldukça artış gösterir.

Ogulsoul5 Hakkında

Web Hayvan için elinden geleni yapan teknolojisever insanlarız biz.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Çekinmeyin, bir yorum bırakın