reklam

» » » » » » » » » » » » » Webhayvan - Tanıtım - İnternet Hayvanları

tüm hayvanlar

İlk öncelikle söylemem gereken şey, websitemiz herhangi bir vahşi hayvan veya evcil hayvan hakkında bilgi verilen bir site değildir.
Birisi bize hayvanoğluhayvan dediğinde sinirlenmemeliyiz adam bize kötü bir şey demiyor ki. Bizler düşünen bir hayvanız, bu yüzden sürekli sorgulamaya çalışırız, araştırırız, merak ederiz, bir şeylere ihtiyaç duyarız. Bende siz hayvan'ları düşünerek yepyeni bir yardımcı website açtım. Günlük yaşantımızda vaktimizin çoğunu bilgisayar başında geçiriyoruz, illa ki bir şeyler çıkıyor kafamızı karıştırıcak kıl kıl sorunlar. İşte onları aşmak için karşınızda çok iyi bir hayvansever admin var.
webhayvan.blogspot.com adresinde bulabileceğiniz aktiviteler, gündelik yaşantınızda size faydalı olabilecek şeylerdir. Mesela bilgisayarınızdaki bir sorunu, sosyal aktiviteler ile ilgili bilgileri, sağlıklı yaşam hakkında bilgileri, telefonunuzdaki hataların ve sorunların çözümü gibi bir çok konu hakkındaki bilgilere sahip olabilirsiniz.
İlginizi çekebilecek bir çok makale ile karşınızdayız. Ayrıca "Hepimiz Birer Hayvanız", sloganı ile birlikte sitemize ilgi gösteren herkesi hayvan görünümlü insan olmaya davet ediyorum. Biyolojik olarak insan da bir hayvandır fakat kalbimizle, yüreğimizle, temiz ve dürüst insan olmayı seçelim.

Websitesinin ismini neden "webhayvan" koydunuz? derseniz eğer;

bilgisayar oynayan maymun

Yukarıdaki paragrafta dediğim gibi aslında hepimiz düşünen bir hayvanız ve internet sitelerinde düşünen bir hayvan olarak geziniyoruz. Bu yüzden bizlerin yani İnternet Hayvanları'nın barınağı olarak gördüğüm bu websitesini kurdum. İstediğiniz her konuda size yardımcı olabilirim yeterki bana sorun. 

"Bilmemek ayıp değil, Öğrenmemek Ayıptır..!"

Ogulsoul5 Hakkında

Web Hayvan için elinden geleni yapan teknolojisever insanlarız biz.
«
Sonraki
Sonraki Kayıt
»
Önceki
Malesef başka yazı yok.

Hiç yorum yok:

Çekinmeyin, bir yorum bırakın